CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues!

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie! Maar in 2010 werd er toch besloten te stoppen en gingen de 4 leden hun eigen weg.

Tot 1 april 2018: voor de grap kondigde CH!PZ een concert in het Ziggo Dome aan. Heel veel positieve reacties leidden er toe dat de leden besloten tot een terugkeer, maar dit keer voor het echt! Op 27 oktober traden ze voor het eerst weer op in de Brabanthallen en in 2019 volgen nieuwe optredens op verschillende evenementen, waaronder op vrijdag 5 april op Sunsation’s Back to the 90s & 00s!