CORONA & SUNSATION

Jullie kampen nu met teleurstelling en onzekerheid, dit vinden wij ontzettend vervelend! Achter de schermen zijn wij ontzettend druk bezig het uitwerken van alle opties wat betreft een verplaatsing naar het najaar. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit communiceren via onze website en socials.

Alle gekochte ticket(s) en/of munten blijven geldig voor de eerst volgende editie van Sunsation. Zodra wij de datum van de nieuwe editie bekend maken, komen wij ook met meer informatie over hoe jij jouw ticket(s) en/of munten in kunt leveren als je verhinderd bent. Je kan deze natuurlijk ook verkopen via Ticketswap.

Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig om Sunsation 2020 te verplaatsen naar het najaar! Helaas is dit nog lang niet zeker, maar we doen ons uiterste best. Voor jullie, voor onze leveranciers, voor onze artiesten en stiekem natuurlijk ook een beetje voor onszelf als enthousiaste vrijwilligers.

Wij begrijpen dat je graag duidelijkheid krijgt over Sunsation 2020, maar helaas hebben we iets meer tijd nodig voor antwoorden en oplossingen. Houd in de tussentijd onze website en socials in de gaten.

ALGEMEEN

Elke avond tijdens het evenement is het terrein geopend van 20:00 uur tot en met 02:00 uur. Zorg er wel voor dat je ruim voor het einde binnen bent anders heb je kans dat je niet meer toegelaten word.

Voor Sunsation geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Personen van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje. Zonder geldig legitimatiebewijs geen polsbandje en dus ook geen alcohol

  • Het nuttigen en/of in bezit hebben van alcohol beneden de 18 jaar is verboden.
  • Wederverstrekking van alcohol aan personen beneden de 18 jaar is verboden.
  • Sunsation behoudt zich het recht om eventuele boetes bij overtreding van de alcoholwet te verhalen op de persoon die de overtreding begaat.
  • Bij de entree wordt gecontroleerd op drank- en drugsmisbruik.
  • Zowel het gebruik als bezit van drugs op het festivalterrein is verboden.
  • Bij overtreding van bovenstaande zaken volgt verwijdering van het evenemententerrein.

Ook wij gaan gewoon met onze tijd mee. Bij onze kassa’s kan je gewoon pinnen.

Er is een mindervalidentoilet aanwezig op ons festivalterrein. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kan je, je daarvoor melden bij de EHBO. Zij wijzen je vervolgens de weg.

  • Hinderlijk gedrag, agressie en intimidatie worden bestraft met een toegangsverbod.
  • Aanwijzingen van de organisatie en/of beveiliging dienen te allen tijde worden opgevolgd. Het niet opvolgen kan leiden tot verwijdering van het festivalterrein.
  • Sunsation behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenemententerrein te ontzeggen.

In alle tenten van Sunsation geldt een algeheel rookverbod. Op het binnenterrein kan je gewoon roken.

Bezoek van het festivalterrein is op eigen risico. Sunsation is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

Het is verboden om het festivalterrein te betreden met het volgende:

professionele film-, foto- en andere opnameapparatuur, (alcoholische) dranken, drugs, glaswerk, blik, (plastic) flessen, spuitbussen, verstuivers, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Constatering van bovenstaande feiten kan resulteren in ontzegging van de toegang of aanhouding.

Tijdens het evenement worden video-, foto- en geluidopnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Eenmaal gekochte entreekaarten en/of consumptiemunten worden niet retour genomen.

Voor de toiletten dien je te betalen. Dit kost € 0,50 per keer of € 2,-/1 munt voor de hele avond.

GARDEROBE
Jassen en tassen kun je inleveren in onze bewaakte garderobe. Dit kost € 1,50 of een munt per item.

KLUISJES
Op het evenemententerrein zijn er kluisjes te huren. Je kunt hier voor € 5,- voor de hele avond een kluisje huren, zodat je op elk moment bij jouw spullen kunt.

In de directe omgeving van Middelstum zijn diverse hotels en campings aanwezig. Denk hierbij aan Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum. Beide liggen ongeveer 8km van Middelstum. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met hun op. Verder zijn er diverse Bed and Breakfasts in de omgeving.

Als je flink gefeest hebt kan het natuurlijk voorkomen dat je wat kwijt bent geraakt. Indien dit het geval is kan je een mail sturen met een omschrijving van wat je bent kwijtgeraakt. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

ROUTE & PARKEREN

Het festivalterrein bevindt zich aan de straat Oosterburen in Middelstum. Tijdens het festival word er duidelijk aangegeven hoe je Sunsation kunt bereiken. Je kunt jouw auto gratis in het dorp parkeren op de daarvoor toegestane plaatsen.

Wanneer je mensen brengt en/of ophaalt tijdens Sunsation kan je hiervoor terecht bij de speciale kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Dit is namelijk de dichtstbijzijnde plek waar je mensen af mag zetten en dit ook veilig kunt doen.

Sunsation is goed te bereiken middels het openbaar vervoer. Neem hiervoor lijn 61 naar Middelstum. Kijk op 9292.nl voor de actuele vertrektijden van en naar Middelstum en een reisadvies.

Er is een speciale taxistandplaats ingericht bij de kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Op deze plek staan voldoende taxi’s te wachten om je naar huis te kunnen brengen.

Taxibedrijf Uvo is hier als grootste vervoerder in de regio ook aanwezig met meerdere taxi’s

AANMELDEN

Wist je dat Sunsation volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd? Ongelofelijk maar echt waar! Lijkt het je tof om tijdens Sunsation de handen uit de mouwen te steken samen met alle andere vrijwilligers? We kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken! Stuur dan een mail naar ons en we nemen contact met je op.