CORONA & SUNSATION

Sunsation is geannuleerd, omdat wij met de huidige maatregelen geen editie op een Sunsation-waardige manier kunnen organiseren. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

Wanneer je het retourformulier hebt ingevuld en op 28 oktober geen e-mail hebt ontvangen, raden we je aan om eerst je spam te controleren. Zit daar ook geen e-mail in? Stuur dan een mail naar vragen@sunsation.nl

Wij zijn je super dankbaar voor je donatie! De t-shirts zijn besteld en worden momenteel nog gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je t-shirt(s) krijgt.

Met het annuleren van de 2020 editie, zijn alle toegangskaarten voor Sunsation editie 2020 ongeldig verklaard. De retourperiode voor kaarten is inmiddels afgesloten, het is helaas niet meer mogelijk deze nog te retourneren of te doneren. Gekochte munten blijven gewoon geldig.

Het geld wat je doneert blijft op de rekening van de stichting staan. Sunsation wordt namelijk volledig georganiseerd door vrijwilligers. Al 31 edities op rij staat een grote club van vrijwilligers klaar om alles (zonder vergoeding) te organiseren, zodat jij een vet festival hebt! Om een editie te organiseren moeten leveranciers en artiesten grotendeels vooruitbetaald worden. Zodra we weer een editie organiseren, steken wij het gedoneerde geld in het boeken van een vette line-up.

Van dinsdag 15 september tot en met woensdag 30 september 2020 hebben alle kaartkopers de tijd gehad om het retourformulier in te vullen. Ben je vergeten om dit te doen dan kunnen we je helaas niet helpen. De verwerking van alle gegevens is momenteel in volle gang.

Op 23 november hebben wij de uitbetaling van alle aanvragen gedaan. Heb je naar aanleiding van deze betaling nog vragen? Stuur dan een e-mail naar vragen@sunsation.nl

De gekochte munten blijven geldig, hiervoor kun je geen geld terugkrijgen.

We hebben alle kaartwinnaars persoonlijk geïnformeerd. Mocht je onverhoopt niks hebben gehoord, vragen wij jou om contact met ons op te nemen via vragen@sunsation.nl o.v.v. ‘gewonnen kaarten’ en jouw n.a.w.t. gegevens. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je bij de eerstvolgende editie alsnog gebruik kunt maken van jouw prijs.

Zodra wij weer een Sunsation-waardig festival kunnen organiseren, zullen wij dit doen. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

Stuur dan een mail naar vragen@sunsation.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.