CORONA & SUNSATION

Sunsation is geannuleerd, omdat wij met de huidige maatregelen geen editie op een Sunsation-waardige manier kunnen organiseren. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

Met het annuleren van de 2020 editie, zijn alle toegangskaarten voor Sunsation editie 2020 ongeldig verklaard. De retourperiode voor kaarten is inmiddels afgesloten, het is helaas niet meer mogelijk deze nog te retourneren of te doneren. Gekochte munten blijven gewoon geldig.

Het geld wat je doneert blijft op de rekening van de stichting staan. Sunsation wordt namelijk volledig georganiseerd door vrijwilligers. Al 31 edities op rij staat een grote club van vrijwilligers klaar om alles (zonder vergoeding) te organiseren, zodat jij een vet festival hebt! Om een editie te organiseren moeten leveranciers en artiesten grotendeels vooruitbetaald worden. Zodra we weer een editie organiseren, steken wij het gedoneerde geld in het boeken van een vette line-up.

Vanaf dinsdag 15 september tot en met woensdag 30 september 2020 heb je de tijd om je kaart te doneren of je geld terug te vragen. Het is daarom belangrijk dat je in deze periode het formulier invult. Na afloop van de periode krijg je zo snel mogelijk een e-mail met daarin informatie over de vervolgstappen.

Hierover ontvang je uiterlijk 28 oktober 2020 meer informatie. Omdat wij de terugbetaling correct willen regelen en uitvoeren hebben wij tijd nodig om alles te verwerken. Wij doen ons uiterste best om je geld zo snel mogelijk terug te storten.

De gekochte munten blijven geldig, hiervoor kun je geen geld terugkrijgen.

We hebben alle kaartwinnaars persoonlijk geïnformeerd. Mocht je onverhoopt niks hebben gehoord, vragen wij jou om contact met ons op te nemen via vragen@sunsation.nl o.v.v. ‘gewonnen kaarten’ en jouw n.a.w.t. gegevens. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je bij de eerstvolgende editie alsnog gebruik kunt maken van jouw prijs.

Zodra wij weer een Sunsation-waardig festival kunnen organiseren, zullen wij dit doen. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

Stuur dan een mail naar vragen@sunsation.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.