SUNSATION

De volgende editie van Sunsation is aangekondigd en zal plaats vinden van 24 maart t/m 1 april 2023!

Wist je dat Sunsation volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd? Ongelofelijk maar echt waar! Lijkt het je tof om tijdens Sunsation de handen uit de mouwen te steken samen met alle andere vrijwilligers? We kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken! Stuur een mail naar vragen@sunsation.nl en we nemen contact met je op.

ALGEMEEN

Voor Sunsation geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Personen van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje. Zonder geldig legitimatiebewijs geen polsbandje en dus ook geen alcohol

  • Het nuttigen en/of in bezit hebben van alcohol beneden de 18 jaar is verboden.
  • Wederverstrekking van alcohol aan personen beneden de 18 jaar is verboden.
  • Sunsation behoudt zich het recht om eventuele boetes bij overtreding van de alcoholwet te verhalen op de persoon die de overtreding begaat.
  • Bij de entree wordt gecontroleerd op drank- en drugsmisbruik.
  • Zowel het gebruik als bezit van drugs op het festivalterrein is verboden.
  • Bij overtreding van bovenstaande zaken volgt verwijdering van het evenemententerrein.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website en bij Drogisterij Marja in Middelstum. Zie voor meer informatie deze pagina. Eenmaal gekochte entreekaarten worden niet retour genomen.

Sunsation wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Sommigen zijn zó enthousiast dat ze niet kunnen wachten tot het evenement begint en hebben daardoor 24 maart op alle fysieke entreekaarten laten drukken. Oeps!

Kaarten voor Klimaatgroep Hollandse Avond 2023 zijn geldig op 24 en 25 maart 2023. Kaarten voor Sunsation Dance Event zijn geldig op 31 maart en 1 april 2023.
De evenementen beginnen allemaal om 20:00 uur.

Deze kosten € 2,50 per stuk. Munten van eerdere edities zijn niet meer geldig. Consumptiemunten zijn uitsluitend geldig tijdens het evenement. Na aankoop kunnen consumptiemunten niet meer worden ingewisseld in ruil voor geld. De munten kassa’s worden voor een groot deel bemenst door onze vrienden van VV Middelstum.

Bij onze kassa’s kun je pinnen.

Er is een mindervalidentoilet aanwezig op ons festivalterrein. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kan je je daarvoor melden bij de EHBO. Onze vrienden van de KNV EHBO Middelstum – Kantens wijzen je vervolgens de weg.

Als je in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart neem dan even contact op met ons via vragen@sunsation.nl Zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen ontvangen.

  • Hinderlijk gedrag, agressie en intimidatie worden bestraft met een toegangsverbod.
  • Aanwijzingen van de organisatie en/of beveiliging dienen te allen tijde worden opgevolgd. Het niet opvolgen kan leiden tot verwijdering van het festivalterrein.
  • Sunsation behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenemententerrein te ontzeggen.

In alle tenten van Sunsation geldt een algeheel rookverbod. Op het binnenterrein kan je roken.

Bezoek van het festivalterrein is op eigen risico. Sunsation is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

Het is verboden om het festivalterrein te betreden met het volgende:

professionele film-, foto- en andere opnameapparatuur, (alcoholische) dranken, drugs, glaswerk, blik, (plastic) flessen, spuitbussen, verstuivers, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Constatering van bovenstaande feiten kan resulteren in ontzegging van de toegang of aanhouding.

Tijdens het evenement worden video-, foto- en geluidopnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

De toiletten op ons festivalterrein zijn gratis te gebruiken. Ze worden tijdens onze evenementen regelmatig schoongemaakt door onze vrienden van Judovereniging Bushido. Je mag ze altijd fooi geven als bedankje voor de schone toiletten.

Jassen en tassen kun je inleveren bij de door onze vrienden van muziekvereniging Concordia bewaakte garderobe. Dit kost € 1,50 of een munt per item.

In de directe omgeving van Middelstum zijn diverse hotels en campings aanwezig. Denk hierbij aan Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum. Beide liggen ongeveer 8km van Middelstum. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met hen op. Verder zijn er diverse Bed and Breakfasts in de omgeving.

Als je flink gefeest hebt kan het natuurlijk voorkomen dat je wat kwijt bent geraakt. Indien dit het geval is kan je een mail sturen naar vragen@sunsation.nl met een omschrijving van wat je bent kwijtgeraakt. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Voor Sunsation Live op 24 maart 2023, de Klimaatgroep Hollandse Avond op 25 maart 2023 en Back to the 90s & 00s op 31 maart 2023 is het terrein geopend vanaf 20:00 uur. Voor het Sunsation Dance Event op 1 april is het terrein geopend vanaf 19:30 uur. Al deze evenementen duren tot 02:00 uur.

Voor het Sunsation Open darttoernooi op 26 maart 2023 is het terrein geopend vanaf 12:00 uur, tot het einde van het toernooi.

Voor de Kinderdisco op woensdag 29 maart 2023 is het evenemententerrein open tussen 14:00 en 17:00 uur.

Voor alle evenementen geldt: zorg dat je ruim voor het einde binnen bent, anders heb je kans dat je niet meer toegelaten wordt.

Onze Algemene voorwaarden vind je hier.

Het online privacy-beleid vind je hier.

Stuur dan een mail naar vragen@sunsation.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking en op vertoon van een doktersverklaring.

Het is daarnaast toegestaan om medicijnen uit de supermarkt (zoals paracetamol, de pil, et cetera) mee te nemen in ongeopende verpakking.

ROUTE & PARKEREN

Het festivalterrein bevindt zich aan de straat Oosterburen in Middelstum. Tijdens het festival wordt er duidelijk aangegeven hoe je Sunsation kunt bereiken. Je kunt jouw auto gratis in het dorp parkeren op de daarvoor toegestane plaatsen.

Wanneer je mensen brengt en/of ophaalt tijdens Sunsation kan je hiervoor terecht bij de speciale kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Dit is namelijk de dichtstbijzijnde plek waar je mensen af mag zetten en dit ook veilig kunt doen.

Sunsation is goed te bereiken middels het openbaar vervoer. Neem hiervoor buslijn 61 naar Middelstum en stap uit op de halte Brouwerslaan. Kijk op 9292.nl voor de actuele vertrektijden van en naar Middelstum en een reisadvies.

Er is een speciale taxistandplaats ingericht bij de kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Op deze plek staan voldoende taxi’s te wachten om je naar huis te kunnen brengen.

Taxibedrijf Uvo is hier als grootste vervoerder in de regio ook aanwezig met meerdere taxi’s