CORONA & SUNSATION

De volgende editie van Sunsation is aangekondigd en zal plaats vinden van 1 t/m 9 april 2022!

Tickets voor de 2020 editie zijn niet meer geldig, de retourperiode is afgesloten. Munten gekocht voor de editie 2020 zijn wél geldig voor de editie 2022!

ALGEMEEN

Elke avond tijdens het evenement is het terrein geopend van 20:00 uur tot en met 02:00 uur. Zorg er wel voor dat je ruim voor het einde binnen bent anders heb je kans dat je niet meer toegelaten word.

Voor Sunsation geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Personen van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje. Zonder geldig legitimatiebewijs geen polsbandje en dus ook geen alcohol

  • Het nuttigen en/of in bezit hebben van alcohol beneden de 18 jaar is verboden.
  • Wederverstrekking van alcohol aan personen beneden de 18 jaar is verboden.
  • Sunsation behoudt zich het recht om eventuele boetes bij overtreding van de alcoholwet te verhalen op de persoon die de overtreding begaat.
  • Bij de entree wordt gecontroleerd op drank- en drugsmisbruik.
  • Zowel het gebruik als bezit van drugs op het festivalterrein is verboden.
  • Bij overtreding van bovenstaande zaken volgt verwijdering van het evenemententerrein.
  • Hinderlijk gedrag, agressie en intimidatie worden bestraft met een toegangsverbod.
  • Aanwijzingen van de organisatie en/of beveiliging dienen te allen tijde worden opgevolgd. Het niet opvolgen kan leiden tot verwijdering van het festivalterrein.
  • Sunsation behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenemententerrein te ontzeggen.

In alle tenten van Sunsation geldt een algeheel rookverbod. Op het binnenterrein kan je gewoon roken.

Bezoek van het festivalterrein is op eigen risico. Sunsation is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

Het is verboden om het festivalterrein te betreden met het volgende:

professionele film-, foto- en andere opnameapparatuur, (alcoholische) dranken, drugs, glaswerk, blik, (plastic) flessen, spuitbussen, verstuivers, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Constatering van bovenstaande feiten kan resulteren in ontzegging van de toegang of aanhouding.

Voor de toiletten dien je te betalen. Dit kost € 0,50 per keer of € 2,-/1 munt voor de hele avond.

GARDEROBE
Jassen en tassen kun je inleveren in onze bewaakte garderobe. Dit kost € 1,50 of een munt per item.

KLUISJES
Op het evenemententerrein zijn er kluisjes te huren. Je kunt hier voor € 5,- voor de hele avond een kluisje huren, zodat je op elk moment bij jouw spullen kunt.

In de directe omgeving van Middelstum zijn diverse hotels en campings aanwezig. Denk hierbij aan Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum. Beide liggen ongeveer 8km van Middelstum. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met hun op. Verder zijn er diverse Bed and Breakfasts in de omgeving.

ROUTE & PARKEREN

Het festivalterrein bevindt zich aan de straat Oosterburen in Middelstum. Tijdens het festival word er duidelijk aangegeven hoe je Sunsation kunt bereiken. Je kunt jouw auto gratis in het dorp parkeren op de daarvoor toegestane plaatsen.

Sunsation is goed te bereiken middels het openbaar vervoer. Neem hiervoor lijn 61 naar Middelstum. Kijk op 9292.nl voor de actuele vertrektijden van en naar Middelstum en een reisadvies.

Er is een speciale taxistandplaats ingericht bij de kiss & ride tegenover de PLUS supermarkt. Op deze plek staan voldoende taxi’s te wachten om je naar huis te kunnen brengen.

Taxibedrijf Uvo is hier als grootste vervoerder in de regio ook aanwezig met meerdere taxi’s