Na 35 jaar is het Sunsation gelukt! Op 15 maart komt hij naar Middelstum voor een optreden tijdens Sunsation Live. Het fenomeen, de man met de gouden microfoon: Lee Towers!

Lee Towers heeft zichzelf keer op keer bewezen als een van de beste zangers van Nederland. Al jarenlang staat hij aan de absolute top. Hij verrichtte pionierswerk door aan de start van zijn carrière, dwars tegen alle gangbare ideeën in, uit te pakken met spectaculaire shows. Wie Lee Towers zegt, zegt Rotterdam en Feyenoord. Towers is zo onlosmakelijk met de stad verbonden, dat er in 2019 in deze stad zelfs woontorens naar hem vernoemd zijn. Zijn grootste hit ‘You never walk alone’ wordt steevast gedraaid in de Kuip en wanneer Feyenoord een prijs pakt, zingt Lee Towers bij de huldiging.

Kom vrijdag 15 maart meezingen met ‘You never walk alone’, ‘Sweet Caroline’ en alle hits uit de lange loopbaan van Lee Towers. Het belooft een onvergetelijk optreden te worden tijdens Sunsation Live! Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Hollandse Avond kaart! Aan de kassa: € 15,-