Groot feest op Sunsation

Immer Hansi vermaakt het publiek. Foto: Jeroen Bos

Het festivalseizoen is ook in Noord-Groningen losgebarsten. Great Piano’s verzorgde de aftrap afgelopen vrijdag op Sunsation. Speciale gast was zanger Sander Metz van de Amelander formatie Van Geeft ‘M. DJ Eling draaide de muziek tussen de optredens door. De volle tent ging uit zijn dak op de vele hits die voorbij kwamen.

De Klimaatgroep Hollandse Avond zorgde opnieuw voor een uitverkocht evenement. Helaas moest Frans Bauer zijn optreden afzeggen, maar met de komst van Monique Smit, Burdy en Danny de Munk naast Henk Dissel en Samantha Steenwijk had gastheer Roy ook dit jaar weer een Donderende Mainstage.

In de Bierstube zorgde DJ Maarten voor veel lol en gekte. Het publiek genoot met volle teugen van de après-ski hits, de polonaises en de Duitse schlagers. Immer Hansi en de Duitse zangeres Victoria zorgden ook daar voor groot feest. De grote drukte zorgde zaterdagavond zelfs voor overbelaste mobiele telefoonnetwerken in Middelstum.

Sunsation gaat woensdagmiddag verder met de Telekids Discoshow. Vanaf 14:00 uur kunnen ook de jongste bezoekers helemaal uit hun dak gaan tijdens de 3 uur durende show vol spelletjes en muziek van de gespecialiseerde Telekids kinder-DJ. De entree voor de Telekids Discoshow bedraagt € 2 per persoon (kinderen krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene).