Klimaatgroep Holland en Bijsterveld Bedrijfskleding helpen Sunsation met duurzame klimaatoplossingen

Popfestival Sunsation vindt altijd plaats in het vroege voorjaar, rond het einde van maart en begin april. Een tijd van het jaar waarin de temperaturen behoorlijk uiteen kunnen lopen en het weer ieder moment kan omslaan. Zo viel er tijdens de opbouw van editie 2022 een pak sneeuw, terwijl een week later de temperaturen richting 16 graden opliepen. Het is dan ook een uitdaging voor de organisatie om de werkomstandigheden voor haar vrijwilligers zo aangenaam mogelijk te maken. Met hulp van sponsoren Klimaatgroep Holland en Bijsterveld Bedrijfskleding heeft Sunsation voor editie 2023 weer een mooie stap vooruit kunnen maken.

Klimaatgroep Holland is specialist op het gebied van een gezond en aangenaam binnenklimaat. Voor scholen, retail, kantoren, zalen en verschillende industrieën realiseren zij innovatieve en duurzame klimaatinstallaties. Sunsation wordt echter geholpen met eeuwenoude klimaattechnologie: goede kleding. In samenwerking met Bijsterveld Bedrijfskleding, expert in maatwerk en personalisatie van bedrijfskleding, is Sunsation voorzien van nieuwe jassen en poloshirts in de eigen herkenbare kleuren en huisstijl.

Zittend vlnr: Henriëtte Bolhuis en Harry Vaatstra, staand vlnr: Martijn Wilpstra, Klaas Jan Bolhuis en Tjaart Huizinga

Op 26 oktober overhandigden Harry Vaatstra van Klimaatgroep Holland en Henriëtte en Klaas Jan Bolhuis van Bijsterveld Bedrijfskleding de eerste nieuwe crew-polo’s en jassen aan het bestuur van Sunsation. De jassen in comfortabele stretch stof zijn ademend en wind- en waterdicht. De jassen zullen de vrijwilligers bij de entree, of die anders veel buiten bezig zijn, aangenaam warm houden. De polo’s zijn van duurzame stofsamenstelling en bieden de barvrijwilligers voldoende bewegingsvrijheid, terwijl ze comfortabel koel kunnen blijven in een stampvolle tent.

Namens vrijwilligers en bestuur van Sunsation: Klimaatgroep Holland en Bijsterveld Bedrijfskleding, van harte bedankt!