Kraantje Pappie verovert Middelstum

Afgelopen zaterdag vond de 31e editie plaats van het Sunsation Dance Event in Middelstum. Kraantje Pappie was één van de publiekstrekkers. ‘Kraan’ werd als een held onthaald door het massaal aanwezige publiek. Zijn hits Feesttent en Lil Craney werden uit volle borst meegezongen. Een dag eerder trad hij op in een uitverkochte Afas Live in Amsterdam. In Middelstum begon Kraantje Pappie aan het festivalseizoen, die hem langs alle grote festivals in Nederland voert.

Voor het Sunsation Dance Event vlogen de tickets de deur uit. Aan de avondkassa waren geen tickets meer verkrijgbaar. Naast Kraantje Pappie traden op het dance-event ook populaire dj’s als Wildstylez en Korsakoff op.

Vrijdagavond begon Sunsation met Back to the 90s and 00s. Deze avond was drukker dan ooit. Met K-otic en CH!PZ, sinds kort weer bij elkaar, waren twee publiekstrekkers geboekt. Beide acts scoorden aan het begin van dit millennium nummer 1 hits.

Meer op komst

Woensdagmiddag vanaf 14.30 uur vindt de traditionele kinderdisco plaats. Op vrijdag 12 april staat Sunsation Live op het programma met Great Piano’s On Tour XXL. Ook Luv’ treedt deze avond op. Sunsation eindigt op 13 april met de Klimaatgroep Hollandse Avond met optredens van onder andere Ancora en Tino Martin. Dj Stefan Leur draait de muziek op zijn eigen Ronkende Rockpodium en ontvangt twee rockbands. De nieuwe Veenkoloniale rock en roll-sensatie Høksons trapt zijn festivaltour af op Sunsation. Ook de Drentse band Dolly en zien Tarrels is deze avond te zien.

Houders van een ticket voor de Klimaatgroep Hollandse Avond mogen vrijdag gratis naar binnen. Op vrijdagavond vindt kaartverkoop plaats aan de deur. Voor de Hollandse Avond zijn tickets in de voorverkoop verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.