Line-up Sunsation 2020 belooft spektakel

De 32-ste editie van Sunsation is in aantocht. Het evenement vindt dit jaar plaats van 27 maart tot en met 4 april. De organisatie is erg blij met de komst van publiekstrekkers Frans Bauer en Maan. De voorverkoop voor Sunsation gaat van start op 1 februari.

Sunsation gaat van start op vrijdag 27 maart met Sunsation Live. Tijdens deze avond zijn The Great Piano’s on tour te gast. Deze band is al meerdere keren op Sunsation geweest en trekt elk jaar meer publiek. Interactie met het publiek en verzoeknummers staan centraal.

Op zaterdag 28 maart staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. Grote publiekstrekker deze avond is Frans Bauer. “Als sterren aan de hemel staan” en “Heb je even voor mij” zijn enkele van zijn grootste hits. De Hollandse Avond kent ook dit jaar 2 verschillende podia. Op het hoofdpodium zijn naast Frans Bauer ook optredens te zien van Django Wagner en Henk Dissel. DJ Roy is als vanouds achter de draaitafels te vinden. Een heuse Duitse Bierstube vormt dit jaar het toneel voor Schlagerkoning Otto Lagerfett en Victoria – Das Helene Fischer Double. De populaire Duitse zangeres Victoria is al jarenlang de nummer 1 imitator van Helene Fischer. Ze laat daarbij menig mannenhart sneller kloppen. “Atemlos durch die Nacht” is dé superhit van de vrouw uit Rostock. In de Bierstube zorgt Feest dj Maarten in zijn eigen unieke stijl voor de muzikale omlijsting van de optredens. Aan Duitse schlagers en après-ski hits zal het niet ontbreken.

Het tweede weekend start op vrijdag 3 april met Back to the 90s and 00s. Speciale gast is 2 Unlimited, dat grote successen vierde in de jaren ’90. Daarnaast betreedt Jeckyll & Hyde het podium, bekend van hun hits Freefall en Frozen Flame.

Het Sunsation Dance Event sluit zaterdag 4 april het festival af. Vele dj’s en live-acts zullen hier weer optreden, verspreid over twee podia. Onder andere zangeres Maan en Rolf Sanchez zullen optreden. Terug van weggeweest is Rave van Fortuin, zij zorgden met hun rad vol muziekstijlen al eerder voor groot feest op Sunsation.

Sunsation voorzitter Martijn Wilpstra is in zijn nopjes met de programmering: “Een optreden van Frans Bauer stond al jaren op onze verlanglijst, we zijn dan ook erg blij met zijn komst. Daarnaast hebben we ook hoge verwachtingen van onze nieuwe Bierstube. Ook voor de dance-liefhebbers hebben we weer een top line-up weten samen te stellen.”

Op zaterdag 1 februari vindt de Sunsation voorverkoopdag plaats waarbij kaarten en munten met grote korting verkrijgbaar zijn. Ten opzichte van de prijs aan de avondkassa bedraagt de korting op tickets maximaal 50%. Deze hoge korting geldt alleen op de voorverkoopdag. De voorverkoopdag vindt plaats op het plein van Multicentrum The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum, van 10.00 tot 16.00 uur. Alle aanwezige kassa’s zullen voorzien zijn van een pinapparaat. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen. De volledige line-up van het evenement is vanaf vandaag te vinden op Sunsation.nl