Nog meer artiesten op Sunsation 2022!

Op 15 maart maakte het kabinet bekend dat ook de 1G-maatregel, waarbij een coronatest verplicht gesteld was bij evenementen met meer dan 500 bezoekers, per 23 maart afgeschaft gaat worden. Een mooie reden om  nog wat artiesten aan onze line-up toe te voegen.

Op vrijdag 1 april zal naast de Great Piano’s en DJ Eling ook zanger, gitarist en entertainer Sander Metz op het podium van Sunsation Live zijn kunsten komen vertonen. Sander is bekend van de feestband Van Geeft ‘M, maar ook solo draait hij er zijn hand niet voor om de hele feesttent op z’n kop te zetten.

Zaterdag 9 april komt Daniel Matthix The Arena openen tijdens het Sunsation Dance Event. Deze 21-jarige Progressive House DJ en producer met Colombiaanse roots verzorgt vrolijke sets met een zeer hoge energie factor, waarmee hij je beslist aan het dansen krijgt.

Kaarten voor de Klimaatgroep Hollandse Avond en het Sunsation Dance Event zijn nog zeer beperkt beschikbaar bij de regionale voorverkoopadressen en online. Kaarten voor de Klimaatgroep Hollandse Avond geven ook toegang tot Sunsation Live. Kaarten voor Sunsation Dance Event geven toegang tot Sunsation Back to the 90’s & 00’s. Losse kaarten voor Sunsation Live en voor Sunsation Back to the 90’s & 00’s zijn enkel aan de deur te koop. Kijk voor meer informatie op deze pagina.