Sunsation 2022 Succesvol

Emma Heesters tijdens haar optreden op het Sunsation Dance Event. Foto: Jeroen Bos

De 33e editie van Sunsation is afgelopen weekend succesvol afgesloten. Op vrijdagavond mocht dj Peter Zuidhof een volle tent verwelkomen tijdens Back to the 90’s & 00’s. “Wat was het heerlijk om na 2 jaar weer voor zoveel mensen te mogen draaien”, reageerde de Middelstummer DJ. Helaas had 2 Unlimited afgezegd vanwege ziekte. Het lukte artiestenbureau E-ventive om waardige vervangers te vinden. Captain Jack en Yes-R maakten hun agenda’s vrij en maakten er samen met Jeckyll & Hyde een uitbundig feest van.

Tijdens het Sunsation Dance Event op zaterdag stonden liefst 19 dj’s en acts geprogrammeerd. De twee tenten stroomden al vroeg op de avond vol en de dance-liefhebbers kwamen volop aan hun trekken. MC’s Apster en Marboo bleken samen een uitstekend gelegenheidsduo om de door autopech verhinderde Caza te vervangen. Hardcore-liefhebbers gingen volledig uit hun dak met de old-school set van The Darkraver. Happy høken met Beatcrooks bleek de perfecte afsluiting van Sunsation 2022.

Bestuur en vrijwilligers kijken terug op een aan alle kanten geslaagd evenement. Voorzitter Martijn Wilpstra:  “De samenwerking met de gemeente Eemsdelta en de politie verliep uitstekend. Veel dank aan alle vrijwilligers, de EHBO en de Middelstummer verenigingen die ons geholpen hebben.”