Sunsation klaar voor stormloop op tickets

Zaterdag 26 januari start de voorverkoop van Sunsation 2019 met de traditionele Sunsation voorverkoopdag. “De reacties op de line-up die we eerder deze week bekend maakten, zijn overweldigend positief.” vertelt voorzitter Martijn Wilpstra. “Nadat we ook Kraantje Pappie nog konden toevoegen, werd het allemaal nog gekker. We verwachten daardoor een stormloop op kaarten. Daarom hebben we besloten de voorverkoopdag groter op te zetten dan in voorgaande jaren.”

In plaats van binnen aan de bar, kunnen de fans terecht bij 1 van de 4 kassaloketten op het plein van Multicentrum The Rising Sun aan de G.A.-straat 5 in Middelstum. Alle loketten zijn voorzien van een PIN-apparaat.

“De capaciteit is daarmee verdubbeld, zodat mensen niet zo lang in de rij hoeven te staan voor hun kaarten. Om sowieso niemand in de kou te hoeven laten wachten, hebben we bij de leverancier van onze festivaltenten voor de gelegenheid een tent geregeld. Ook zorgen we voor gezellige muziek, iedereen kan dus alvast een klein beetje de Sunsation-sfeer komen proeven” lacht Wilpstra.

Om 10 uur ‘s ochtends zal de Groningse zanger Kevin Paré het startsein geven voor de verkoop. De zanger staat op zaterdag 13 april op de Hollandse avond. Zorg dus dat je er bij bent!

Sunsation Dance Event (+ gratis Back To The 90's & 00's)
● Voorverkoopdag prijs: € 18,-
● Reguliere voorverkoopprijs: € 19,50
● Deurprijs (indien voorradig): € 25,-

Klimaatgroep Hollandse Avond (+ gratis Sunsation Live)
● Voorverkoopdag prijs: € 17,-
● Reguliere voorverkoopprijs: € 17,50
● Deurprijs (indien voorradig): € 25,-

Combi-ticket (toegang tot alle events): € 35,-
Speciale voorverkoopdag aanbieding:
Combi-ticket + 8 consumptiemunten: € 50,-
Voor de munten geldt: hoe meer je koopt, hoe hoger de korting! Check de prijzen op locatie.

De reguliere voorverkoop start vanaf maandag 28 januari bij de bekende voorverkoopadressen en online via Sunsation.nl
Losse tickets voor Back To The 90’s & 00’s en Sunsation Live zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en kosten €10,- (geen voorverkoop dus).