Tino Martin naar Middelstum

De 31e editie van Sunsation vindt plaats van 5 tot en met 13 april. Trekpleister is Tino Martin, die na uitverkochte concerten in de Ziggo Dome later dit jaar in het Olympisch Stadion zal optreden. Tino Martin zal in Middelstum optreden tijdens de Hollandse Avond, samen met Ancora, de Groninger zanger Kevin Paré, Dolly en zien Tarrels en de Høksons. Tussen de optredens zorgen dj Roy en Stefan Leur voor de muziek op beide podia.

Sunsation start op vrijdag 5 april met Back to the 90s en 00s. Tijdens deze editie komen K-otic en CH!PZ langs. Zij zullen, samen met dj Peter Zuidhof, het publiek meenemen naar vervlogen tijden. Een dag later volgt het zeer populaire Dance Event met vele populaire dj’s. Onder andere DJ Korsakoff keert dit jaar terug op Sunsation. Hou voor de rest van de line-up onze socials en website goed in de gaten.

Op vrijdag 12 april staat Sunsation Live op het programma. Dit concept, waarop verzoeknummers aangevraagd kunnen worden bij de band, trekt elk jaar meer bezoekers. Ook dit jaar is de populaire FeestDJ Eling Zuidhof van de partij. Sunsation eindigt op 13 april met de Klimaatgroep Hollandse Avond.

Op zaterdag 26 januari vindt de Sunsation voorverkoopdag plaats waarbij tientallen euro’s voordeel te verkrijgen zijn op kaarten en munten. Dit als vanouds in Multicentrum The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum, van 10.00 tot 16.00 uur. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.