Voorverkoop Sunsation 2024 start zaterdag 3 februari

De kaartverkoop voor Sunsation 2024 gaat zaterdag 3 februari van start met de Voorverkoopdag. De voorverkoop vindt plaats op het festivalterrein van Sunsation, aan de Oosterburen 1 in Middelstum. Vanaf 10.00 uur  zijn kaarten en munten verkrijgbaar met een hoge korting, de verkoop duurt tot 16.00 uur of zo lang de voorraad strekt. Er kan zowel contant als met pin betaald worden, zorg dat je er op tijd bij bent!

De 35e editie van Sunsation begint op vrijdag 15 maart met Sunsation Live, op zaterdag 16 maart volgt de Klimaatgroep Hollandse Avond. Het tweede weekend van Sunsation begint op vrijdag 22 maart met Sunsation Back In Time en op zaterdag 23 maart staat het Sunsation Dance Event op het programma.

In de voorverkoop zijn alleen kaarten voor de zaterdagen te koop, losse kaarten voor de vrijdagavonden worden aan de deur op de avond zelf verkocht. Je kaart voor de zaterdag geeft gratis toegang op de vrijdag in hetzelfde weekend.

Indien er nog kaarten over zijn, gaat op maandag 5 februari de reguliere voorverkoop van start bij Drogisterij Marja in Middelstum en online via sunsation.nl.