Voorverkoopdag Sunsation op zaterdag 5 maart

De voorverkoop voor Sunsation gaat zaterdag 5 maart van start met de traditionele Voorverkoopdag. Deze keer vindt de voorverkoop plaats op het festivalterrein van Sunsation, aan de Oosterburen 1 in Middelstum. Vanaf 10.00 uur  zijn kaarten en munten verkrijgbaar met een hoge korting, de verkoop duurt tot 16.00 uur of zo lang de voorraad strekt. Er kan zowel contant als met pin betaald worden, zorg dat je er op tijd bij bent!

De 33e editie van Sunsation begint op vrijdag 1 april met Sunsation Live, zaterdag 2 april staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. Het tweede weekend van Sunsation begint op vrijdag 8 april met Back to the 90’s & 00’s, op de slotavond, zaterdag 9 april, komen de liefhebbers van dancemuziek volop aan hun trekken met het Sunsation Dance Event.

In de voorverkoop zijn alleen kaarten voor de zaterdagen te koop, losse kaarten voor de vrijdagavonden worden aan de deur op de avond zelf verkocht. Je kaart voor de zaterdag geeft gratis toegang op de vrijdag in hetzelfde weekend.

Indien er nog kaarten over zijn, gaat op maandag 7 maart de reguliere voorverkoop van start bij de bekende voorverkoopadressen en online via sunsation.nl.