Kevin Paré

Kevin Paré werd geboren op 13 juli 1989 in Groningen en komt uit een muzikale familie. Hij groeide op met de piano en volgde ruim 8 jaar les. Na verloop van tijd nam hij echter steeds vaker de microfoon ter hand en dat bleek hem bijzonder goed te liggen.

Op 17 jarige leeftijd zette Kevin in op een zangcarrière. Hij timmerde al snel aan de weg en debuteerde in 2007 met zijn eerste single ‘Spontaan Van Slag’. Diverse media pikten de song op. Een belangrijke stap voorwaarts, die ervoor zorgde dat hij zijn weg vond naar het podium. Hij mocht zich o.a. presenteren tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein en werd één van de vaste gezichten van de RADIONL Zomertoer. Optredens in Stadion Euroborg en op het hoofdpodium van het Sail-evenement ‘DelfSail‘ volgden. Langzaam maar zeker stroomde Kevin’s agenda steeds voller.

Naarmate Kevin ouder werd merkte hij dat zijn muzieksmaak zich ontwikkelde. Hij volgde zijn muzikale hart en gooide het roer in 2011 om door zich volledig te richten op de productie van Nederlandstalige popmuziek. Een gelukkige carrière-move, die hem past als een warme jas. Met zijn zelfgeschreven, frisse popsongs weet de sympathieke zanger het publiek te bekoren én de media aandacht vast te houden. Vanaf dat moment werkt Kevin o.a. samen met de gerenommeerde producers Tren van Enckevort & Mike Manders (Rowwen Hèze) en Niels Lingbeek (o.a. Is Ook Schitterend).

In het najaar van 2015 werd de single ‘Deze Is Voor Jou‘ opgepakt door de populaire radiozender 100%NL, waarmee een periode van hard werken wordt beloond. Kevin’s carrière krijgt een belangrijke impuls. Voor het eerst wordt zijn muziek gedraaid op de landelijke radio, tussen de hits van zijn eigen muzikale helden.Ook zijn single “Ik kom er aan” deed het afgelopen jaar ontzettend goed, met ruim 100.000 streams op Spotify!

Kevin staat zaterdag 13 april op Roy’s Donderende Mainstage tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Koop nu je tickets!