Korsakoff

Veel mensen denken dat in een letterlijk keiharde mannen wereld een vrouw haar hoofd niet boven water kan houden. Als er een deejay is die het tegendeel beween heeft, is dat wel de populairste vrouwelijke deejay, DJ Korsakoff.

Wekelijks staat zij haar “mannetje” voor duizenden bezoekers van clubs en festivals in binnen en buitenland. Met haar draaitechniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen.

Buiten het club circuit vinden wij Korsakoff regelmatig op grootschalige evenementen als de Loveparade in Duitsland, Masters of hardcore, Thunderdome, Tomorrowland en Bassleader.

Ook zien we Korsakoff regelmatig in andere media: haar spetterende fotoshoot en interview in de FHM Nederland en FHM Duitsland, plus tv optredens bij programma’s als Spuiten en Slikken maakten een verpletterende indruk bij dance liefhebbend Nederland.

In 2014 zorgde zij er voor dat de organisatie van Sunsation het festivalterrein moest vergroten, wij zijn dan ook ontzettend blij dat ze weer terug komt. Je hoort en ziet Korsakoff tijdens het Sunsation Dance Event op 6 april in de Sunergy Dome.