2 Unlimited

Met 20 miljoen verkochte platen wereldwijd, is 2 Unlimited Nederlands succesvolste popband aller tijden. De combinatie van een rapper, zangeres, goed in het gehoor liggende melodieën en stevige dance-ritmes bleek een gouden greep. De popmuziek in de jaren 90 werd gedomineerd door acts geïnspireerd door het voorbeeld van 2 Unlimited.

2 Unlimited zelf scoorde 16 hits op rij met o.a. “No Limit”, “Twilight Zone”, “Jump for Joy” en “Get Ready For This”. Hits die gerust tijdloos genoemd mogen worden en nog regelmatig terug te horen zijn in TV-series, films en alle grote stadions ter wereld.

Na het succes in de jaren 90 bleef het een tijd rustig rond 2 Unlimited. Maar in 2012 keerde 2 Unlimited weer terug op de podia en werden er opnieuw hits gescoord. DJ Steve Aoki maakte een remix van “Get Ready For This” en in 2014 werd voor het WK voetbal in Brazilië een speciale remix van “No Limit” gemaakt. Sindsdien tourt 2 Unlimited weer de wereld rond en zijn ze vrijdag 3 april te bewonderen op Sunsation goes Back to the 90s &00s.

Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Dance Event ticket! Aan de kassa: € 10,-