Bass Modulators

Bass Modulators 4 april 2020 Dance Event

Twee kerels gedreven door hun passie voor muziek. Geboren om op te treden en te vermaken. Met hardstyle in hun aderen, is muziek veel méér dan alleen een hobby. Het zit in elk aspect van hun leven. Roland Evers en Rick Buijtenhek vormen samen het frisse hardstyle duo bekend onder de naam Bass Modulators. Met hun unieke, energieke crossover sound en veel hard werk loopt de carrière van deze mannen op rolletjes.

Met een grote liefde voor zware bassen en melodie begonnen ze hun hardstyle avontuur in 2007. Het lukte ze een eigen euforische, energieke “feel good” sound te ontwikkelen, wat ze direct internationale status en allure bracht. Het is hun uitmuntende creativiteit en ongelooflijke talent wat ze bracht waar ze nu zijn. De carrière van Bass Modulators kent tot dusver alleen maar hoogtepunten, met hits als “I want your love” en “NRGizer”. Daarnaast waren er optredens op de grootste EDM-festivals over de hele wereld. Onder andere Mysteryland, Decibel Outdoor, Defqon 1 in zowel Nederland als Australië en Tomorrowland mochten Bass Modulators verwelkomen. We zijn dan ook erg blij met hun komst naar het Sunsation Dance Event 2020.

Hear the modulation, feel the bass! Bass Modulators staat zaterdag 4 april op het Sunsation Dance Event. Koop nu je tickets!