DJ Peter Zuidhof

Al op zeer jonge leeftijd kwam Peter voor het eerst in aanraking met draaitafels en discolampen. Het ouderlijk huis van Peter staat namelijk op nog geen steenworp afstand van de toenmalige jeugdsoos “The Rising Sun” in Middelstum. Hij bracht er als kind vrijwel al zijn vrije tijd door en groeide dan ook praktisch op met een microfoon in z’n ene hand en een koffer platen in z’n andere.

In “The Rising Sun” leerde Peter het DJ-vak, maar zijn talent bracht Peter inmiddels al op ontelbare andere podia. Via onder andere de legendarische discotheek Moonlight, schoolfeesten, gala’s, schuurfeesten en carnavalsoptredens in Brabant, belandde Peter uiteindelijk ook op het podium van Sunsation.

Peter was meerdere malen de headliner van het belangrijkste event van Sunsation, de kinderdisco. Daarnaast is hij ook diverse keren als gastheer van Sunsation Goes Back to the 90s & 00s in actie gekomen. In die hoedanigheid mocht Peter al vele grote artiesten verwelkomen. Onder andere Ch!pz, K-otic, Klubbheads, Flamman & Abraxas en Lasgo mogen zeggen dat ze met Peter het podium deelden.

Vrijdag 3 april is Peter opnieuw achter de draaitafels te vinden tijdens Sunsation Goes Back to the 90s & 00s. Dit keer met 2 Unlimited en Jeckyll & Hyde!

Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Dance Event ticket! Aan de kassa: € 10,-