LA$$A

Al op jonge leeftijd begon geboren en getogen Amsterdammer LA$$A, ook wel bekend als Yves Lassaly, naam te maken in de muziekindustrie. Als kleine jongen had Yves al grote liefde voor muziek en optreden. Als tiener begon zijn carrière serieus te worden, door echt het podum te betreden om op te treden.

Zijn passie voor muziek zonder belemmeringen, liet hem zijn droom van een onafhankelijk productiebedrijf doen uitkomen. Met “Pyramids” produceerde LA$$A platen voor diverse nationale en internationale artiesten.

Hoewel hij het ontzettend naar zijn zin had in de studio, miste LA$$A het podiumgevoel en de connectie met het publiek. Dus besloot hij zichzelf verder te ontwikkelen en creëerde hij zijn eigen “urban” sound. Sinds het najaar 2018 treed Yves dan ook op onder zijn artiestennaam LA$$A en lanceerde hij zijn eigen platenlabel: MCM Records / Money Club Music.

Met tracks als “Zomer”, “Hans betaalt de schade” en “Scoren” is LA$$A in no-time een bekende naam in de hitlijsten geworden. Op zaterdag 4 april, staat hij op het Sunsation Dance Event. Koop nu je tickets!