Rebelion

Rebelion 4 april 2020 Dance Event

‘Rising to the top of their Empire’, is Rebelion een Schots duo met Nederland als thuisbasis. Met een echt ‘kom maar op!’ attitude, breken ze elk podium af. Ze hebben zich bewezen door mega boekingen op onder andere Hard Bass, QAPITAL, Defqon.1, Reverze and Supremacy, om er maar een paar te noemen!

Na twee succesvolle albums en het maken van het officiële QAPITAL 2019 anthem, vertoont Rebelion geen enkel teken om te stoppen met hun continue vooruitgang en hun passie voor de hardere kant van de muziek. Met tracks als ‘Bring it On’ met Sub Sonik tot de HIT ‘The Edge’, laten ze zien dat ze multi-dimensionale artiesten zijn die het hele dynamische spectrum aan kunnen. Dat is een succesvol ingrediënt gebleken, gezien het grote legioen aan toegewijde fans met hun ‘RebelForever’ slogan.

Als echte showmannen focust Rebelion vol op het het neerzetten van de perfecte sfeer, door het selecteren van de beste tracks, smart DJ-ing en ‘working their ass off’ in de studio om hun publiek te trakteren op een serieus futuristische ervaring. Zorg dat je er bij bent op zaterdag 4 april tijdens het Sunsation Dance Event! Koop nu je tickets!