Victoria

Victoria Helene Fischer Double 28 maart 2020 Hollandse Avond

Sensualiteit en esthetiek, oprechtheid en professionaliteit, toegankelijkheid en authenticiteit en muziek gemaakt voor het hart. Dit zijn allemaal attributen die Helene Fisscher in haar muziek op onmiskenbare wijze bij elkaar brengt. Kenmerken die ook Victoria tijdens haar shows combineert in haar zang. Victoria brengt in haar show alle oude én huidige hits van Helene Fisscher als “Atemlos durch die Nacht” en “Herzbeben” ten gehoor.

Victoria is een jonge, aantrekkelijke vrouw, die, net als haar voorbeeld Helene Fisscher, op een ingetogen, maar toch glamoureuze en hoogwaardige manier op het podium te werk gaat. Net alleen uiterlijk, maar ook op andere vlakken lijkt Victoria dan ook echt op Helene Fisscher. Victoria is dan ook niet voor niets al jaren de nummer 1 en meest geboekte onder de Helene Fisscher dubbels. Niet alleen in Duitsland, Victoria wordt door heel Europa gevraagd op te treden. Wij zijn dan ook erg blij haar op het Sunsation-podium te mogen verwelkomen.

Victoria staat zaterdag 28 maart op het podium in Fest DJ Maarten’s Festschloß tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Koop hier je tickets!