De Esperando’s

De Groningse feestband De Esperando’s is opgericht door Herman Kaijser. Deze virtuoos speelt al sinds 1975 in De Esperando’s. De band kent zijn oorsprong als schoolband op de Don Bosco MAVO in Musselkanaal. De Esperando’s hebben legendarische nummers gemaakt als “Jansie de Palingboer”, “Sexy Weekend”, “Beuk em deur de panty” en natuurlijk “Fabulous Tune”. Het motto voor Herman is: Still alive and kicking! Hoe ouder hoe enthousiaster. Uit zijn supersonische accordeon weet hij de meest verassende tonen te halen. Herman is de entertainer van het stel.

Na verschillende samenstellingen is Bert Bieze de laatste jaren zijn vaste motor achter het drumstel geworden. Bert heeft de bijnaam Brute Bertus, niet vanwege zijn bruutheid maar vanwege zijn brute drumsolo’s. Dat Bert echt van drummen houdt is wel duidelijk hij heeft maar liefst 20 verschillende slagwerken.

Met succes hebben de beide heren elkaar gevonden. De Esperando’s brengen een variatie aan muziek ten gehore. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, de basis is FEEST! Hoogste tijd dus voor het debuut op Sunsation.

Zaterdag 2 april zet De Esperando’s de Bierstube op zijn kop tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond! Koop nu je tickets!