Dither

Ga nóg een stapje harder met de machtige hamer van Dither! Als de aanvoerder van een steeds groter wordende cult van hardheads, gaat hij de bass volledig pletten. Sluit je aan bij Dither’s Demolition Crew en stamp er op los!

Maarten Westra is al ruim tien jaar aanwezig in de hardcore scene. Met flair combineert hij hard kicks met een stevig ritme. Altijd op zoek naar de limiet, heeft Dither intussen industrial hardcore overmeestert. Zijn eerste album ‘The Architect’ liet al zien waartoe hij in staat is, maar met de release van ‘Tools of Destruction’ in 2019 werd definitief duidelijk dat Dither met zijn big kicks de grootste sloper van de scene is. 

In 2018 sloot Dither zich aan bij de Barong Family en voegde hij de EDM sound aan zijn trukendoos toe. Met de Hardcore Rave en Hard in Bangkok EP’s met oa een samenwerking met Yellow Claw, leverde Dither regelrechte slammers af.

Zorg dat je er klaar voor bent. Grijnzend achter de draaitafels, gaat Dither je helemaal slopen tijdens het Sunsation Dance Event op zaterdag 9 april. Koop nu je kaarten!