DJ Roy

Als er 1 Die-Hard DJ een feesttent of festival letterlijk kan afbreken is het wel DJ Roy! Met jarenlange ervaring, uitverkochte shows en prijzen als Beste Café DJ van Nederland en Populairste Party DJ van Nederland, is hij één van de meest gevraagde dj’s van Nederland. Deze DJ & MC in 1 brengt een set vol energie en vuur, met een duidelijke slogan, FUCK MUSICAL BORDERS, DJ Roy draait wat hij wil en wanneer hij het wil.

DJ Roy staat in 2009 voor het eerst op Sunsation. Aanleiding hiervoor is een nieuw onderdeel van het festival in Middelstum in 2008: een Hollandse Avond. Het is meteen een schot in de roos en het bestuur besluit dit feest vanaf 2009 verder uit te gaan bouwen. Ze komen terecht bij dj Roy die vanaf 2009 als dj, mc en gastheer van het hoofdpodium fungeert. Er worden steeds grotere artiesten geboekt en dj Roy groeit met het feest mee. Ook het 2e podium wordt steeds groter opgezet waar ook diverse regionale grootheden een kans krijgen. Roy is erg trots op de ontwikkeling die dit feest heeft doorgemaakt. De vrijwillligers van Sunsation zijn net zo blij met hem. Aan het eind van het feest als alles is opgeruimd blijft DJ Roy graag nog even nazitten met de vrijwilligers onder het genot van een biertje.

In 2018 staat dj Roy voor de 10e keer op Sunsation en het bestuur verrast hem met een mega grote fles drank en bedankt hem voor zijn jarenlange inzet.

In 2020 is de agenda van dj Roy voller dan ooit maar zorgt het coronavirus voor een zwart gat. Gelukkig komt Roy er weer bovenop en duikt hij op als medewerker in de gehandicaptenzorg. Ook gaat hij weer de schoolbanken in. Het leven als dj zegt Roy gelukkig niet vaarwel en hij staat in 2022 weer te popelen om achter de draaitafels te springen. Zaterdag 2 april komt DJ Roy de tent (voor de twaalfde keer!) afbreken op zijn eigen Donderende Mainstage tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Het thema? PARTY HARD! Koop nu je tickets!