Dr. Phunk

Jordy Buijs, a.k.a. Dr Phunk, is een performer in hart en nieren en heeft een grenzeloos creatief brein. Hij is niet alleen een briljante Hard Dance producer, maar ook het toppunt van live optredens. Het produceren van vele subgenres van Hard Dance heeft hem tot een expert gemaakt in het creëren van de perfecte sound voor elk publiek, of ze nu houden van mellow, hardstyle of alles daartussen.

Met meer dan 70 uitgebrachte tracks bij verschillende platenlabels, heeft Dr Phunk in zijn nu al succesvolle carrière ervaring met alle onderdelen van de Hard Dance. Zijn enorme hit “Kind van de Duivel” met Paul Elstak en Jebroer was een nationale superhit, behaalde een platinum plaat in Netherland, een gouden plaat in België en meer dan 16 miljoen views op Youtube in minder dan zes maanden. Een opvolger was onontkoombaar en met hun nieuwe collab “Engeltje” hengelde Dr Phunk het Nederlandse record binnen voor de snelste 1 miljoen Youtube views in minder dan 32 uur!

Als een van de meest veelzijdige en interessante figuren in de Hard Dance industrie, blijft Dr Phunk’s succes verhaal elke dag groeien. Mysteryland, Sensation Black, Defqon.1, Decibel Outdoor en vele anderen “got Phunked up” door zijn energieke optredens, op zaterdag 9 april is het Sunsation Dance Event the place to be! Koop nu je kaarten!