Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde muzikale YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en kreeg al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld die afstemden op haar wekelijkse uploads.

Gedurende 2019 werkte Emma samen met collega Youtube-sterren Kurt Hugo Schneider en  Boyce Avenue. Die laatste ondersteunde ze ook tijdens hun Europese tour. Verder trad ze op op VidCon in de VS en het VK. Daarnaast verscheen ze in Nederlands meest bekeken tv-programma ‘Beste Zangers’. Haar duet met Rolf Sanchez ‘Pa Olvidarte’, uit dit programma telt intussen meer dan 50 miljoen streams en stond 13 weken lang in de top van de Nederlandse hitparade. Uiteindelijk werd Emma als eerste Nederlander in november 2019 uitgeroepen tot winnaar van de MTV’s Push Award.

In 2020 volgde een succesvolle samenwerking met Kris Kross Amsterdam, genaamd ‘Loop Niet Weg’. Kort daarna won Emma de Social Star Award bij de Zapp Live Awards en in november 2020 werd Emma uitgeroepen tot winnaar van MTV EMA’s Best Dutch Act. Ook Top40.NL riep haar uit tot meest succesvolle Nederlandse artiest van het jaar.

Emma Heesters gaat de Sunergy Dome op z’n kop zetten, zaterdag 9 april tijdens het Sunsation Dance Event. Koop nu je kaarten!