Jeckyll & Hyde

Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk, groeide razendsnel uit tot een groot succes en de grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland veroverde. In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren.

Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte in maart 2007 de Nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40 en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden “Frozen Flame” & “Freefall” tot de best verkochte singles van 2007.

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken uit de clubs, maar ook op de schoolpleinen en in de woonkamers werd er flink gejumpt.

Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen en hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland. In 2007 verscheen ook hun debuut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen –en Buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar, is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren. Dus: stof je beste Jumpmoves af en kom vrijdag 8 april naar Back to the 90’s en 00’s!

Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Dance Event ticket! Aan de kassa: € 10,-