Outsiders

Een van de hardstwerkende DJ’s van Nederland, Cem Araci, beter bekend als Outsiders, heeft de bijzondere eigenschap overal waar hij komt voor feest  te zorgen. Zijn hard dance producties en remixes beslaan een breed scala aan stijlen en zorgen, net als z’n DJ skills, er voor dat het dak er af gaat. De afgelopen jaren heeft Outsiders instinct voor melodie en energie wonderen verricht voor artiesten zo verschillend als Jebroer, Nienke Plas, Django Wagner en Snelle. Zijn samenwerking met Jebroer ‘Flitsmeister’ (meer dan 27 miljoen streams) en Snelle remix ‘Reünie’ (meer dan 13 miljoen streams)  werden bekroond met goud en droegen er aan bij dat Outsiders een van de meest gestreamde hard dance artiesten van het land werd.

Halverwege de jaren 2000 begon Outsiders als tiener met het draaien van platen en het organiseren van z’n eigen feesten. In de loop der jaren werden de feesten en evenementen groter en bracht het hem naar festivals en clubs door heel Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Zijn bijzondere persoonlijkheid komt tot uiting in iedere plaat die hij aanraakt en hij weet elk feest naar een hoger niveau te tillen. Zaterdag 9 april gaat hij dit laten zien en horen op het Sunsation Dance Event. Koop nu je kaarten!