Alice DJ

Het is nog niet zo heel erg lang geleden dat je, of je nou in Europa, Azie of Amerika was, de radio niet aan kon zetten, laat staan een club binnenlopen, zonder ‘Better Off Alone’, ‘Will I Ever’ of ‘Back In My Life’ te horen.

Het begon allemaal in 1999, toen een stel Nederlandse deejays en producers hun onafhankelijke samenwerkingsproject zagen uitgroeien tot een wereldwijd succes met miljoenen verkochte albums en singles. In 2002 besloot de groep echter uit elkaar te gaan. Maar de hits bleven radio- en clubfavorieten.

In 2013 begon er wat te kriebelen, Shakira had interesse in een nieuwe versie van ‘Better Off Alone’ en een maand later belde David Guetta om de ‘killer hook’ van ‘Better Off Alone’ te mogen gebruiken. Al deze nieuwe aandacht leidde er toe dat de oprichters van de groep met een nieuwe zangeres, Ilona, en een kleine naamsverandering weer terug zijn.

Alice DJ is Back In Your Life, vrijdag 31 maart tijdens Back to the 90’s & 00’s. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur, gratis toegang met je Sunsation Dance Event kaart! Aan de kassa: € 10,-