Brace

Brace brak in 2004 door met de hit ‘Moppie’ van Lange Frans & Baas B. Niet veel later volgde ‘Ik ben je zat’ met Ali B en in 2005 de megahit ‘Leipe Mocro Flavour’ met Yes-r & Ali B. ‘Let’s Go’ met Ali B en Kenny B leverde een dubbel platina plaat en Buma Award op.

Vervolgens werd het wat rustig rond Brace, maar in 2019 kwam hij terug met zijn single ‘Leugenaar’. Ook was Brace te zien in The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson.

De track ‘ Van mij alleen’, een samenwerking met Jeffrey Heesen, die we op de Klimaatgroep Hollandse Avond gaan verwelkomen leverde Brace een nieuwe gouden plaat op. De samenwerking beviel zo goed dat het duo Heesen & Brace daar met ‘Kadootje’  en ‘ Jij denkt alleen maar aan jezelf’ een vervolg aan gaven. Maar ook solo blijft Brace volop actief, in 2022 bracht hij de single ‘Als ik wat kan doen voor jou’.

Vrijdag 31 maart staat Brace op het Sunsation podium tijdens Back to the 90s & 00s. Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Dance Event ticket! Aan de kassa: € 10,-