De Alpenzusjes

Chantal en Kirsten zijn twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken. Niks is te Gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol” !

Hun eerste hit “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011 is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de “Jungledans“ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de Hei“. Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer: “Hoemparapapa!”

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit “Volg de leraar”. De zomer single die daarop volgde heet ”Helemaal Dol”. Een nummer met een vrolijk jaren 90 tintje waardoor je niet stil kunt blijven staan en spontaan met de meiden mee gaat “gabberen” en “hakken”.

In 2016, 2017, 2018 en 2019 volgen de hits elkaar in hoog tempo op. Van Macho Hans tot Haka en van Klumpe Stumper tot Springwals, de dames staan altijd in de hoogste versnelling. Begin dit jaar is hun tweede album “Proost” uitgekomen.

Zing mee met de hits… want als De Alpenzusjes naar Sunsation komen… wordt het een feest om van te dromen!

Zaterdag 25 maart staan De Alpenzusjes in Maartens Feestpaleis tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Koop nu je kaarten!