DJ Jantje

DJ Jantje, oftewel de Facebooksensatie, is op dit moment een van de populairste party DJ’s van Nederland. Zijn doorbraak kwam nadat hij op een doodnormale donderdag besloot LIVE te gaan op Facebook en daar een uurtje te draaien. Echter liep dit, weten we nu, helemaal uit de hand. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn LIVE video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500, 1000 tot zelfs 2500 LIVE kijkers. Binnen 24 uur worden zijn LIVE video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen; Nederland. België, Duitsland en zelfs in America is het al opgemerkt.

Na het uitbrengen van zijn eerste singles, waarvan zijn eerste single “Are You Ready” op 1 in de iTunes top 100 stond, ging het steeds harder en merkten ook de grote festivals en landelijke media hem op. Na interviews op Powned, het binnenhalen van een Party Award en shows op diverse festivals is DJ Jantje niet meer weg te denken van de grote podia. Het mooiste is wel, dat hij altijd dezelfde, nuchtere en vooral dankbare DJ uit Zundert zal blijven.

Als FeestDJ houd je natuurlijk van veel muziekstijlen, echter heeft Jan maar een echte passie.. BEUKEN, MAXIMAAL GAS GEVEN en RAMMELEN: HARDSTYLE! Zaterdag 1 april komt hij knallen tijdens het Sunsation Dance Event. Koop nu je kaarten!