Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten!

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op YouTube al 15 miljoen hits gescoord!

Ook achter de bar voelt Maarten zich thuis. Hij maakt graag filmpjes van de meest bizarre mixjes en cocktails die hij zelf klaarmaakt en opdrinkt. Ken je nog een lekker mixdrankje? Laat het hem weten.

DJ Maarten staat in 2023 voor de zesde keer op Sunsation. Hij belooft er ook dit jaar weer een groot feest van te maken waarbij hij zorgt voor een eigen aftermovie.

Zaterdag 25 maart zet Feest DJ Maarten zijn Feestpaleis op de kop tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond! Koop nu je tickets!