Frontliner

The Melodyman, beter bekend als Frontliner, is helemaal geïntegreerd in de hardstyle sound. In z’n hart is hij een producer die het podium gebruikt om met zijn wereldwijde publiek samen te smelten. Onder aanvoering van zijn euforische, melodische klanken, is deze ‘one of the guys’ DJ niet bang om ook heftige bass lines en legendarische drops in te zetten.

In de studio werkt hij continu aan zijn muzikaliteit, wat al meer dan 100 exceptionele releases opleverde. Frontliner besteed ook een belangrijk deel van zijn carrière aan het delen van zijn kennis door zijn live stream, waar hij beginnende producers leert hun eigen kicks te maken en een eigen sound te ontdekken. Zijn live streams zijn ook de plek waar mensen verliefd worden op zijn legendarische ‘TBA’s’, conceptueel werk waar zijn fans om smeken.

In 2015 bracht Frontliner zijn sample pack uit waarmee hij het maken van hardstyle een stuk toegankelijker maakte. Zonder jaren aan het ontwikkelen van het iconische geluid van de hardstyle ‘kicks’ te spenderen, konden artiesten het geluid zo creatief gebruiken als ze wensten. Frontliner’s kicks bereikten elk denkbaar genre, met Hardwell’s discografie als kers op de taart.

Met diverse remixes voor o.a. Armin van Buuren, Major Lazer en Showtek en anthems voor Defqon en Q-Base, zijn de muzikale kwaliteiten van Frontliner van onmiskenbare waarde voor de scene.

We zijn dan ook trots dat zaterdag 1 april Frontliner naar het Sunsation Dance Event komt. Koop nu je kaarten!