Hard Driver

Met een ongeëvenaarde kwaliteit van Hardstyle producties, heeft Hard Driver zichzelf stevig gevestigd in het genre als een van de meest gerespecteerde en geliefde producer DJ’s van deze tijd. Beroemd om zijn harde, maar euforische cross-over sound, heeft Hard Driver’s sound de meest prestigieuze evenementen van de dance scene gebombardeerd met een salvo van gruwelijke beats.

Na de release van zijn album “Chemistry” vorig jaar, waarin hij de connectie met zijn fans sterk hield door zijn muziek, presenteert Hard Driver de opvolger voor 2022: “HDNA – The Album.”

Ondanks dat we veel te lang van elkaar gescheiden waren, zijn we altijd genetisch verbonden gebleven. Ondanks dat er nog een lange weg te gaan lijkt, is het dit jaar tijd om te beantwoorden aan dat wat diep in ons HDNA gegrift staat. Feesten als een eenheid en de muziek weer fysiek ervaren, vibrerend tot in onze diepste kern. Are you ready to Embrace The Physical tijdens het Sunsation Dance Event op zaterdag 1 april? Koop je kaarten hier!