Jeffrey Heesen

We beginnen met dé zomerhit van 2020! Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Brace

de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status. De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met hun single “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!

Jeffrey Heesen released eind 2021 de nieuwe track, “Baby Lekkerding”! Zijn nieuwe single is een mix van urban en volks, met het beste van beide werelden.

Maar dat niet alleen… Even terug in de tijd: Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt

een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is. En dat wordt ook nog eens heel snel beloond met een Buma NL Award!

Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het

publiek positief weet te verrassen. Zijn album “Intens” haalt de 2e plek in de Dutch Album charts. Hierop staan de door hemzelf geschreven hitsingles “M’n engel” en “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, welke al duidelijk laten zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. En ook zijn tweede album, “Verbintenis”, staat boordevol typische Jeffrey Heesen tracks met de titels: “Nikita”, “Liefde Is Magie”, “Even Wachten” en “Jij”.

Terug naar 2022: De lente is amper begonnen maar Jeffrey Heesen heeft zijn zomerse track alweer uit! Eentje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten maar waar je automatisch zin krijgt om te dansen. “Bailando” is de titel van zijn single waarin hij het typische zomerliefde gevoel bezingt.

“Je denkt alleen maar aan jezelf”, de nieuwe track van Jeffrey met Brace, is weer een absolute zomerhit!

Zaterdag 25 maart staat Jeffrey Heesen op Roy’s Donderende Mainstage tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Koop nu je kaarten!