Marboo

Als de naam Marboo niet automatisch een belletje doet rinkelen, dan is het wel zijn indrukwekkende trackrecord!

Bedenker van The Opposites ‘gigantische hit’ “Dom, Lomp & Famous” in 2007, finalist van de prestigieuze Freshcotton MC Contest, persoonlijke MC naast Billy the Kit in 2010 & 2011,  en talrijke optredens als sidekick van de bekende Nederhop en Dance artiesten.

Het entertainen loopt zeker door zijn aderen, MC Marboo is een ware crowdhyper met een krachtige, donkere stem die elke menigte zal imponeren. Naast het hosten van diverse festivals, is Marboo uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige hosts voor diverse clubavonden en muziekstijlen.

Naast zijn optredens samen met toonaangevende house DJ’s en acts als Sidney Samson, Don Diablo, Gregor Salto, The Partysquad, The Million Plan en nog veel meer, is Marboo een vaste waarde op het podium. Zijn geïmproviseerde DJ-collab met collega MC Apster tijdens Sunsation Dance Event 2022 was legendarisch en zal de organisatie altijd bijblijven. We zijn dan ook blij Marboo weer te mogen verwelkomen op het Sunsation Dance Event, zaterdag 1 april. Koop nu je kaarten!