Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle “Free”, nr. 5-hit “Sing” en de ongekende meezing classic “Children of the night” (nummer 2 in de Nederlandse Top 40) moeten een belletje doen rinkelen. Nou ja, boven een bepaalde leeftijd dan. Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. “Children of the night” is remastered opnieuw uitgebracht en de originele zangeres, de spontane Angela Vergouwen, is als Nakatomi volledig live gaan touren!

Vrijdag 31 maart laat Nakatomi ons happy hakken tijdens Back to the 90’s & 00’s. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur, gratis toegang met je Sunsation Dance Event kaart!