Trobi

Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is een Nederlandse DJ/Producer. Hij kreeg toen hij nog maar net 16 was al een contract bij Spinnin’ Records. Uit deze tijd stamt ook de naam Trobi, hij begon zijn carrière namelijk met het maken van Tropical House, afgekort Trobi. Na een succesvolle periode in EDM begon Trobi zich te richten op het produceren van hiphop beats en wist hij zijn naam te vestigen in de muziekindustrie.

Succesvolle releases resulteerden in meerdere platina en gouden platen in samenwerking met artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula  B en vele anderen. Ook internationaal werkte Trobi samen met diverse grote  internationale rappers als o.a. Lacrim (FR), Anas  (FR), J Alvarez (COL). Trobi maakte ook de officiële remix voor de single ‘Sick Boy’ van The Chainsmokers en Diplo’s ‘Color Blind’. Ook maakte hij met Dimitri Vegas & Like Mike de officiële remix van de wereldwijde hit ‘Instagram’.

De afgelopen jaren is Trobi volop aan het touren geweest langs diverse internationale festivals en zaterdag 1 april staat hij op het Sunsation Dance Event. Koop nu je kaarten!