Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit “Captain Jack” is meer dan 5 Miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst en is zijn best gestreamde spotify release . De single “Niet naar huis toe” kwam begin 2022 als een raket binnen in de Foute 1500 van Qmusic. Ook “Wienerschnitzel” en z’n nieuwste single “’t Is Carnaval” zijn weer heerlijke feestklappers.

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.

Jack is niet vies van een feestje, dus is het niet meer dan logisch dat hij op 25 maart naar de Klimaatgroep Hollandse Avond komt om op Roy’s Donderende Mainstage de hut te komen verbouwen. Koop nu je kaarten!