Brainpower

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst ruim 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens – en vooral de harten – van meerdere generaties gegrift. 

Na ruim 1,3 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze woordkunstenaar evident. 

Zijn muziek is te horen in verschillende films, onder andere in de Amerikaanse wereldwijde nummer 1 blockbuster “The Equalizer 2” met Denzel Washington.

Zijn negende studio album ‘Barlito’s Way’ verscheen in 2021 en bevat producties van oa Willie B (Kendrick Lamar) & Sid Roams (Eminem). In 2023 toerde Brainpower langs de Nederlandse theaters met ‘The Story of Hip Hop’. In dit bijzondere theatercollege vertelde Brainpower, aan de hand van vele fragmenten, het verhaal van de evolutie van de Hip Hop Cultuur.

Op vrijdag 22 maart treedt Brainpower op tijdens Sunsation Back In Time! Voorverkoop: niet van toepassing: gratis entree met je Sunsation Dance Event kaart! Aan de kassa: € 15,-.