Marc Floor

De zeventienjarige Marc Floor heeft een grote passie voor muziek. In 2021 deed hij mee aan The Voice Kids. Met coach Snelle ontwikkelde hij zich snel en haalde een plek in de finale. Na het avontuur bij The Voice wist Marc Floor zeker dat het hier niet bij kon blijven. Hij begon te werken aan eigen muziek en heeft ondertussen al wat eigen releases op zijn naam staan. Ook heeft Marc al aardig wat podiumervaring opgedaan en is hij gestart met zijn opleiding aan de Herman Brood Academie, waar hij zich volledig kan focussen op muziek.

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Inmiddels heeft dit met ‘Zij Heeft Alles’ en ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ in de eerste hits geresulteerd.

Naast het maken van muziek vindt Marc Floor het ook belangrijk om zichzelf in te zetten voor maatschappelijke belangen. Samen met zijn zusje, Lize Marie, startte hij het project Just A Million waarmee zij verschillende goede doelen helpen. Speciaal hiervoor schreven zij het nummer ‘Een Plek Voor Jou En Mij’ waarbij een videoclip werd geschoten op het eiland Lesbos. Daar zagen ze met eigen ogen hoe vluchtelingen en vooral ook de kinderen daar leven. Met hun muziek willen ze deze kind-vluchtelingen helpen.

Zaterdag 23 maart staat Marc Floor op het podium van The Sunergy Dome, mis het niet! Koop nu je kaarten.