MC Apster

Apster is een van de meeste veelzijdige MC’s in de Dance scene en wordt vaak geboekt op evenementen over de hele wereld. Hij heeft gewerkt met grote namen als Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Eva Simons en nog heel veel meer!

Toen Q-Dance in 2006 een MC Contest aankondigde genaamd ‘Q-Factor’, pakte MC Apster de kans met beide handen aan. Hij stuurde een demo in en werd uitgenodigd voor de Contest. Tijdens de daaropvolgende 5 maanden battelen, bereikte Apster de finale. In de finale liet hij MC UB achter zich en won! Daarmee verdiende hij een contract met Q-bookings en de erkenning waar hij zo verschrikkelijk hard voor had gewerkt.

Sindsdien is Apster uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht op podia in Europa en daarbuiten. Omdat hij open staat voor alle stylen Electronic en meer, was deze MC op vele verschillende evenementen te zien. Van House, Electro en Trance tot de hardere stylen Hardcore, Hardstyle, Oldschool en RAWStyle. Een bedreven vocalist, toegewijd om een brug te slaan tussen muziek en publiek.

Voor trouwe Sunsation bezoekers is MC Apster intussen een bekend gezicht, onvergetelijk was zijn geïmproviseerde DJ-collab met collega Marboo tijdens het Sunsation Dance Event 2022. MC you op zaterdag 23 maart op het Sunsation Dance Event!  Koop nu je kaarten!