Trobi

Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is een Nederlandse DJ/Producer. Hij kreeg toen hij nog maar net 16 was al een contract bij Spinnin’ Records. Uit deze tijd stamt ook de naam Trobi, hij begon zijn carrière namelijk met het maken van Tropical House, afgekort Trobi. Na een succesvolle periode in EDM begon Trobi zich te richten op het produceren van hiphop beats en wist hij zijn naam te vestigen in de muziekindustrie.

Succesvolle releases resulteerden in meerdere platina en gouden platen in samenwerking met artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula  B en vele anderen. Ook internationaal werkte Trobi samen met diverse grote  internationale rappers als o.a. Lacrim (FR), Anas  (FR), J Alvarez (COL). Trobi maakte ook de officiële remix voor de single ‘Sick Boy’ van The Chainsmokers en Diplo’s ‘Color Blind’. Ook maakte hij met Dimitri Vegas & Like Mike de officiële remix van de wereldwijde hit ‘Instagram’.

In Nederland domineert Trobi al een aantal jaar de Nederlandse Top 50. Zo heeft hij in 2022 zijn eigen album ‘Trobi On The Beat’ uitgebracht. Deze had meerdere hits en werd door FunX uitgeroepen tot beste album van het jaar. 

In 2023 had hij zijn eerste eigen nummer 1-hit genaamd ‘Love Song’ met Ronnie Flex en Bilal Wahib. Deze kwam op #1 in de Spotify Nederlandse Top 50. Daarna bracht hij Ome Duo uit met Kraantje Pappie, Chivv, Angela Groothuizen en ADF Samski. Dit was eveneens een groot succes op TikTok en in de Nederlandse charts.

Na een fantastisch optreden tijdens Sunsation Dance Event 2023, staat hij zaterdag 23 maart weer in The Sunergy Dome tijdens het Sunsation Dance Event. Koop nu je kaarten!