Zware Jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord. Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen. Ook bekend zijn hits als “Wurst Wurst Wurst”, “De Houthakker” en “Alles heeft een einde” .

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu“. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer een van de grootste feesthits van het jaar, met inmiddels bijna vijf  miljoen views op Youtube.

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is. Zaterdag 16 maart gaan ze Maartens Piratennest op z’n kop zetten tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond. Koop nu je kaarten!