Psyko Punkz

Al op 15-jarige leeftijd begon Wietse Amersfoort met het produceren van muziek en sindsdien heeft hij niets anders meer willen doen. Door op een slimme manier Hip-hop en elektronische muziek te combineren, wist hij zijn eigen unieke sound te creëren. In 2008 leidde dit tot een samenwerking met Sven Sieperda, opererend onder de naam Psyko Punkz bracht het duo diverse succesvolle tracks als “BASSBOOM,” “BEYOND BELIEF,” “STREAM OF BLOOD” en “LET’S GET ILL” uit. Optredens op de grootste hardstyle evenementen ter wereld als Qlimax, Defqon 1, Decibel en Mysteryland volgden, net als noteringen in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Na 8 jaar besloot Sven in 2016 te stoppen met Psyko Punkz en sindsdien houdt Wietse in zijn eentje het Psyko Punkz vaandel hoog. Het solo project blijkt intussen net zo succesvol met als voorlopig hoogtepunt het in 2017 uitgebrachte album “Wietse”, waarop de veelzijdigheid van Mr. Psyko naar voren komt met niet alleen een ruig hardstyle randje maar ook aangrijpende melodieën.

2019 begon voor Psyko Punkz uitstekend met het uitbrengen van de knaller “Victorious” en optredens op Kingsland Rotterdam en opnieuw Defqon 1 staan al in zijn agenda. Maar eerst gaat hij op 6 april zijn kunsten vertonen in onze Sunergy Dome tijdens het Sunsation Dance Event! Koop nu je tickets!