Tony Junior is een van de meest gerespecteerde artiesten in Dance Music van deze tijd. Zijn Rock ‘n Roll uiterlijk, zijn waanzinnige live optredens en zijn uitstekende sets laten elk publiek rocken.

Al zijn hele leven stroomt ritme door Tony’s aderen. Op zijn twaalfde verliet hij school om een professionele drummer te worden, gaf hij muzieklessen en trad hij op met verschillende bands. Dance Music kreeg al snel zijn belangstelling. Hij begon met produceren en DJ-en en een paar jaar geleden brak Tony op een gruwelijke manier door in de scene met een serie van enorme samenwerkingen met (onder andere) Tiësto, Nervo, Kura, DVBBS en Steve Aoki. Vanaf dat moment heeft Tony non-stop muziek uitgebracht op een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde platenlabels.

Tony is een indrukwekkende verschijning op social media. Zijn YouTube kanaal, waar je een kijkje achter de schermen krijgt in zijn te gekke leven, heeft al meer dan 90.000 abonnees en zijn posts op Instagram krijgen tienduizenden likes en views.

In Nederland is Tony inmiddels een gevestigde media ster. Dat startte rond 2015, toen Tony de hoofdrolspeler was in een real-life soap waarin de bizarre avonturen van Tony en zijn vader prominent in beeld gebracht werden. Als vaste gast bij vele televisie- en radioprogramma’s, choqueerde hij in 2018 het grote publiek met zijn deelname aan de TV-hit “Expeditie Robinson”.

Tony tourt het hele jaar door de hele wereld rond. Het afgelopen jaar bracht zijn schema hem van Azië tot Europa en omstreken en stond hij onder andere op Tomorrowland, Mysteryland, Dance Valley en op nog veel meer waanzinnige festivals en in te gekke clubs.

Tony’s studio draait overuren, maar op zaterdag 9 april laat hij ons rocken op het Sunsation Dance Event!