Ik heb nog geen e-mail gehad.

Wanneer je het retourformulier hebt ingevuld en op 28 oktober geen e-mail hebt ontvangen, raden we je aan om eerst je spam te controleren. Zit daar ook geen e-mail in? Stuur dan een mail naar vragen@sunsation.nl

meer lezen

Waarom is Sunsation 2020 geannuleerd?

Sunsation is geannuleerd, omdat wij met de huidige maatregelen geen editie op een Sunsation-waardige manier kunnen organiseren. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

meer lezen

Wat gebeurt er met het geld dat ik doneer aan Sunsation?

Het geld wat je doneert blijft op de rekening van de stichting staan. Sunsation wordt namelijk volledig georganiseerd door vrijwilligers. Al 31 edities op rij staat een grote club van vrijwilligers klaar om alles (zonder vergoeding) te organiseren, zodat jij een vet festival hebt! Om een editie te organiseren moeten…

meer lezen

Tot wanneer kan ik geld terug vragen of doneren?

Van dinsdag 15 september tot en met woensdag 30 september 2020 hebben alle kaartkopers de tijd gehad om het retourformulier in te vullen. Ben je vergeten om dit te doen dan kunnen we je helaas niet helpen. De verwerking van alle gegevens is momenteel in volle gang.

meer lezen

Ik heb kaarten gewonnen voor Sunsation 2020, wat nu?

We hebben alle kaartwinnaars persoonlijk geïnformeerd. Mocht je onverhoopt niks hebben gehoord, vragen wij jou om contact met ons op te nemen via vragen@sunsation.nl o.v.v. ‘gewonnen kaarten’ en jouw n.a.w.t. gegevens. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je bij de eerstvolgende editie alsnog gebruik kunt maken van jouw prijs.

meer lezen

Wanneer is de volgende editie van Sunsation?

Zodra wij weer een Sunsation-waardig festival kunnen organiseren, zullen wij dit doen. Dit betekent dat we nu nog geen idee hebben, wanneer de volgende editie zal zijn. Natuurlijk hopen we jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen!

meer lezen