Openingstijden

Elke avond tijdens het evenement is het terrein geopend van 20:00 uur tot en met 02:00 uur. Zorg er wel voor dat je ruim voor het einde binnen bent anders heb je kans dat je niet meer toegelaten word.

meer lezen

Overnachten

In de directe omgeving van Middelstum zijn diverse hotels en campings aanwezig. Denk hierbij aan Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum. Beide liggen ongeveer 8km van Middelstum. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met hun op. Verder zijn er diverse Bed and Breakfasts in de omgeving.

meer lezen

Garderobe & kluisjes

GARDEROBEJassen en tassen kun je inleveren in onze bewaakte garderobe. Dit kost € 1,50 of een munt per item. KLUISJESOp het evenemententerrein zijn er kluisjes te huren. Je kunt hier voor € 5,- voor de hele avond een kluisje huren, zodat je op elk moment bij jouw spullen kunt.

meer lezen

Toiletten

Voor de toiletten dien je te betalen. Dit kost € 0,50 per keer of € 2,-/1 munt voor de hele avond.

meer lezen

Wel/niet meenemen

Het is verboden om het festivalterrein te betreden met het volgende: professionele film-, foto- en andere opnameapparatuur, (alcoholische) dranken, drugs, glaswerk, blik, (plastic) flessen, spuitbussen, verstuivers, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Constatering van bovenstaande feiten kan resulteren in ontzegging van de toegang of aanhouding.

meer lezen

Eigen risico

Bezoek van het festivalterrein is op eigen risico. Sunsation is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

meer lezen

Roken

In alle tenten van Sunsation geldt een algeheel rookverbod. Op het binnenterrein kan je gewoon roken.

meer lezen

Gedrag

Hinderlijk gedrag, agressie en intimidatie worden bestraft met een toegangsverbod. Aanwijzingen van de organisatie en/of beveiliging dienen te allen tijde worden opgevolgd. Het niet opvolgen kan leiden tot verwijdering van het festivalterrein. Sunsation behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenemententerrein te ontzeggen.

meer lezen

Alcohol & drugs

Het nuttigen en/of in bezit hebben van alcohol beneden de 18 jaar is verboden. Wederverstrekking van alcohol aan personen beneden de 18 jaar is verboden. Sunsation behoudt zich het recht om eventuele boetes bij overtreding van de alcoholwet te verhalen op de persoon die de overtreding begaat. Bij de entree…

meer lezen

Leeftijd

Voor Sunsation geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Personen van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje. Zonder geldig legitimatiebewijs geen polsbandje en dus ook geen alcohol

meer lezen