Munten

Deze kosten € 2,50 per stuk. Munten van eerdere edities zijn niet meer geldig. Consumptiemunten zijn uitsluitend geldig tijdens het evenement. Na aankoop kunnen consumptiemunten niet meer worden ingewisseld in ruil voor geld. De munten kassa’s worden voor een groot deel bemenst door onze vrienden van VV Middelstum.

lees meer

Mindervaliden

Er is een mindervalidentoilet aanwezig op ons festivalterrein. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kan je je daarvoor melden bij de EHBO. Onze vrienden van de KNV EHBO Middelstum – Kantens wijzen je vervolgens de weg.

lees meer

Gevonden voorwerpen

Als je flink gefeest hebt kan het natuurlijk voorkomen dat je wat kwijt bent geraakt. Indien dit het geval is kan je een mail sturen naar vragen@sunsation.nl met een omschrijving van wat je bent kwijtgeraakt. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

lees meer

Openingstijden

Voor Sunsation Live op 24 maart 2023, de Klimaatgroep Hollandse Avond op 25 maart 2023, Back to the 90s & 00s op 31 maart 2023 en het Sunsation Dance Event op 1 april is het terrein geopend vanaf 20:00 uur, deze evenementen duren tot 02:00 uur. Voor het Sunsation Open…

lees meer

Overnachten

In de directe omgeving van Middelstum zijn diverse hotels en campings aanwezig. Denk hierbij aan Hotel Spoorzicht in Loppersum en Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum. Beide liggen ongeveer 8km van Middelstum. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met hen op. Verder zijn er diverse Bed and Breakfasts in de omgeving.

lees meer

Garderobe

Jassen en tassen kun je inleveren bij de door onze vrienden van muziekvereniging Concordia bewaakte garderobe. Dit kost € 1,50 of een munt per item.

lees meer

Toiletten

De toiletten op ons festivalterrein zijn gratis te gebruiken. Ze worden tijdens onze evenementen regelmatig schoongemaakt door onze vrienden van Judovereniging Bushido. Je mag ze altijd fooi geven als bedankje voor de schone toiletten.

lees meer

Entreekaarten

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website en bij Drogisterij Marja in Middelstum. Zie voor meer informatie deze pagina. Eenmaal gekochte entreekaarten worden niet retour genomen.

lees meer

Foto, video, geluidsopnamen

Tijdens het evenement worden video-, foto- en geluidopnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

lees meer